UNIVERSUL TAHIONIC – Viteza infinita

materia neagra

Este teoretic posibil ca Big Bang-ul sa fi produs in special materie – materie tahionica, decat materie – antimaterie. Entanglement-ul cuantic al acestor doua universuri explica efectul Energiei Intunecate si al Materiei Negre.

Intr-un articol publicat recent de Jason Cole in American Journal of Modern Physics, autorul afirma ca se poate explica natura Energiei Intunecate si lipsa antimateriei daca se considera un Big Bang de materie – materie tahionica. Cele doua universuri au evoluat in paralel, separate de viteza luminii, insa interactionanad prin fenomenul de entanglement cuantic si functionanad ca un singur univers ce se extinde si se contracta in acelasi timp.

Aceasta teorie nu doar ca explica, afirma autorul, de ce nu observam antimateria, dar si de ce universul nostru se extinde si ceea ce impiedica galaxiile sa se destrame.

„Deoarece universul nostru se extinde accelerat, universul tahionic se contracta dupa o curba hiperbolica, din cauza entanglement-ului cuantic care tinde sa tina energia sistemului la zero”, spune Cole.

In articol, Jason Cole arata ca formula E=mc² poate trece in alte forme: materie-antimaterie, materie tahionica – materie antitahionica si materie – materie tahionica. Daca materia tahionica a fost creata intr-un Big Bang de tip materie – materie tahionica, atunci ea nu violeaza legile relativitatii speciale, deoarece materia tahionica are intotdeauna viteza mai mai mare decat cea a luminii, iar cea a undelor tahionice tinde spre infinit. Universul paralel tahionic de viteza infinita a evoluat impreuna cu al nostru, univers al vitezei luminii.

inlantuire-cuantica

Entanglementul cuantic, comunicarea instantanee a doua particule aflate la distanta infinita, se explica prin undele tahionice de viteza infinita ale Universului Tahionic, intrepatruns cu al nostru

Chiar daca sunt separate de viteza luminii, efectul de entanglement cuantic a obigat universul nostru si pe cel tahionic sa se comporte ca un singur univers si explica efectele Energiei Intunecate si pe cele ale Materiei Negre.

Jason Cole sugereaza ca aceasta teorie tahionica va putea  fi demonstrata prin oscilatiile unui dipol de forma de hiperboloid deschis ce emite radiatii electromagnetice, ce se aseamana cu acela tahionic. Viteza este cea a luminii, insa este ca si cum ai compara o sfera cu un hiperboloid deschis.

Daca acest experiment va reusi sa puna in evidenta noi proprietati electromagnetice, atunci el va demonstra indirect existenta tahionilor si va sprijini modelul masei imaginare CDM Lambda.

SURSA: SciencePG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s